ads
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

0

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

عسل طبیعی

دسته بندی ها : عسل طبیعی 11 تیر 1393 سردبیر 3892 مشاهده

عسل به شهد گل ها که توسط زنبور عسل پس از تغذیه از گلها و گیاهان مختلف و تبدیل به ماده شیرین و غلیظی می شود که گاهی با بوی معطر گلها همراه است اطلاق می شودکه داخل سلول های مومی کندو ذخیره می شود. زنبور عسل با دارا بودن نیروی ذاتی تشخیص برای شناسایی گلهای مفید از غیر مفید با وسواس فروان به دنبال گلها و گیاهان شفابخش معطری میرود که از آنها برای استخراج عسل بهره ببرد عسلی که به این روش تولید می شود طبیعی ترین عسل گیاهی است که سرشار از ویتامین ها ، مواد غذایی طبیعی ، قندهای طبیعی ، سرشار از انرژی است که پس از وارد شدن به دستگاه گوارش جذب شده و مورد استفاده قرار می گیرد
در زمینه تشخیص عسل طبیعی و تقلبی روشهای بسیاری وجو دارد که ما در این مقاله به روشهایی اشاره خواهیم کرد که نیاز به وسائل و تجهیزات ندارد که شامل :
در ابتدا باید گفت بهترین و مرغوبترین عسل به ترتبب مربوط به : عسل کوهستان(که دارای رنگی تیره و خوش عطر و طعم که معروف به عسل “عسل رکو”)می باشد ، مرکبات ، گون ، آویشن ، گارچیک و… است
• اولین و ساده ترین روش خرید از فروشگاه ها و افرادی است که به سابقه کار و فعالیتشان در زمینه تولید و فروش عسل اطلاعات کافی دارید
• اگر عسل در آب با دمای معمولی به آسانی حل شود می توان نسبت به طبیعی بودن آن اطمینان کرد.
• عسل طبیعی بوی خاصی مشابه بوی گل داشته و اگر مدتی در ظرف در بسته باقی بماند این بو نباید تغییر کند.
• عمل “رس شدن یا بستن” یا”شکرک” یکی از مهمترین خصوصیات عسل طبیعی است که در هر سال یکبار با سرد شدن هوا انجام شده و با گرم شدن هوا دوباره به حالت عادی خود برمی گردد و برخلاف تصور عامه ‘شکرک’ در عسل های طبیعی و در دمای زیر 14 درجه سانتی گراد اتفاق می افتد ، لذا برای جلوگیری از این مشکل بهتر است عسل در دمای معمولی و جای گرم نگهداری کنید نگهداری شود.
• اگر با قاشق عسل از ظرفی برداشته شود به علت خاصیت چسبندگی آن،ریزش عسل طبیعی از قاشق بلا انقطاع و بدون وقفه می باشد در غیر اینصورت عسل طبیعی نیست.
• عسلی که توسط زنبور عسل تولید شده باشد از هنگامی که در دهان قرار می گیرد توسط مخاط دهان و رگ های زیر زبانی جذب می شود و این مسئله به خوبی قابل درک است. برعکس عسل هایی که دست ساز هستند مانند آب نبات روی زبان مانده و خیلی دیرتر شروع به حل شدن می نمایند. توجه کنید که با این روش نمی توان عسلی را که از طریق تغذیه زنبور عسل با شکر تولید شده را تشخیص داد.

سردبیر

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

  1. فرید مرواریدی گفته؛
    22:09 1393/08/21

    اطلاعات جامع و عالیه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه :
0